Bestil tid til en gulvafslibning på Sjælland

19 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Træværk er uden diskussion det mest velegnede materiale til gulvbelægning. Er dit hjem udstyret med et lækkert trægulv bør du sætte pris på det og værne om det. Du får nemlig ikke en bedre belægning af boligens gulve. Og det er temmelig dyrt at få lagt et nyt trægulv, hvis det gamle skulle gå i stykker.

Hvad stiller jeg op med et slidt trægulv?

Det kan godt være svært at se det værdifulde i et trægulv hvis overflade er en mosaik af slidspor, misfarvninger, ridser og skrammer.

Til alt held stikker disse skader dog sjældent dybere end at de ikke vil kunne fjernes med en gulvafslibning. En gulvafslibning er en på én og samme tid skånsom og effektiv procedure ved hvilken de øverste millimeter slibes af træværkets overflade.

Dette er som regel fuldt tilstrækkeligt til at komme diverse pletter, skrammer og andre skæmmende skønhedspletter til livs. Og følges gulvafslibningen op med en professionel efterbehandling, for eksempel en oliering eller en sæbe behandling, kan det gamle slidte trægulv komme til at stå som var det ganske nylagt.

image

Kan jeg selv slibe gulvet?

I princippet kan du godt selv leje en gulvafslibning maskine hos et byggemarked og selv foretage en gulvafslibning. Det anbefales dog at du får professionelle folk på opgaven. På den måde er du sikret et smukt resultat. Og så slipper du for at skulle sætte mange dages fuldtids arbejde af til gulvafslibning og overfladebehandling af dit trægulv.

Hvor finder jeg den bedste gulvsliber på Sjælland?

Uanset hvor på Sjælland du holder til kan du finde en dygtig og erfaren gulvmand hos din lokale afdeling af Gulvkanonen. Gulvkanonen dækker hele landet gennem samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere, og findes nær alle større byer i Danmark.

Klik ind på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/ og få et skarpt tilbud på en professionel gulvafslibning.

Flere Nyheder