Glidecreme til flere forskellige formål – find det online

28 oktober 2018 Astrid Pedersen
Glidecreme til flere forskellige formål - find det online

Glidecreme er godt til flere formål. Hvis du ynder at anvende sexlegetøj i forbindelse med onani eller erotisk samvær med din partner, kan en god glidecreme give et bedre flow, idet den kan få materialet til at virke mere levende, samtidig med at det mindsker friktionen. Anvender du som mand onani redskaber, som for eksempel en Fleshlight, er glidecreme nærmest et must for at give den rette, autentiske fornemmelse. Til dette formål kan du for eksempel vælge en glidecreme med varmende eller kølende effekt, som kan gøre oplevelsen ægte pirrende.

Som kvinde bør du anvende vandbaseret glidecreme, når du for eksempel bruger din vibrator eller din dildo. Med den siliconebaserede variant risikerer du at ødelægge overfladen på dit sexlegetøj, hvis dette er lavet ud af produkter baseret på latex, silicone, gummi eller plastik. Det samme gør sig gældende ved kondomer, som kan risikere at gå i stykker, hvis de anvendes sammen med siliconebaseret glidecreme.

Anvender du sexlegetøj – for eksempel butt plugs eller andre hjælpemidler til anal sex – bør du sikre dig, at disse er lavet ud af glas, stål, træ eller sten, hvis du vil bruge dem sammen med siliconebaseret glidecreme, som er den type glidecreme, som anbefales til anal sex. Denne type glidecreme er nemlig særdeles drøj i brug, klistrer ikke, og optages derfor ikke i huden. Siliconebaseret glidecreme er den mest effektive form for glidecreme, når det handler om at reducere friktion. Og da anus ikke på samme måde som skeden selv udskiller sekreter til dette formål, er glidecreme påkrævet ved anal sex.

Køb flere varianter af glidecreme online hos Belugi.dk

Der findes mange varianter af glidecreme – og hos Belugi.dk kan du finde de mest anerkendte og populære brands så som Pjur, Colt, Rocks-off, Amoreane, Shunga, Fleshlube, Durex og XR Brands. Se dem alle på Belugi.dk

Flere nyheder