Hvordan finder du et godt inkassofirma?

07 april 2020 Anne-Mette Hansen
Hvordan finder du et godt inkassofirma?

Hvis kunderne ikke betaler til tiden, er det vigtigt at have professionelle folk stående klar på standby. Klar til at overtage sagen og sætte alle kræfter ind på at få dine penge inddrevet. Men hvor finder du et godt inkassofirma? Som kan overtage hele inddrivelsesprocessen og som også har ekspertisen til at inddrive dine penge fra dårligere betalere. 

Hvilket inkassofirma skal du vælge?

Du kan søge online og finde flere forskellige inkassofirmaer i Danmark. Det kan også være, at du allerede er blevet kontaktet af et firma? En god idé er at læse mere om firmaerne på deres hjemmesider og undersøge deres forskellige services. 

Hvad koster inkasso?

Det kan variere afhængigt af, hvilket inkassofirma du vælger. Nogle er dyrere end andre. Nogle tilbyder flere services og funktioner online. Nogle har en mobil app. Du skal vælge det firma, som tilbyder lige den løsning og service, som du efterspørger. 

Hvordan kan du sende en sag til inkasso?

Typisk sender man 3 rykkere til en kunde, og på den tredje er der en inkassovarsel. Kunden ved altså nu, at sagen vil blive sendt til inkasso, hvis ikke der betales til den angivne forfaldsdato. Bliver der ikke betalt? Så er det her, at du kan tillade dig at sende sagen videre til dit inkassofirma. 

Collectia er et inkassofirma med mange års erfaring

Erfaring og ekspertise er vigtigt, når det kommer til at føre inkassosager. Man skal vide, hvordan man får kunderne til at betale. Collectia har med mange års erfaring i branchen godt styr på at kommunikere med dårlige betalere og få inddrevet penge fra dem. Collectia benyttes af mange både små og større virksomheder i Danmark. De har derfor også forskellige løsninger, man kan benytte sig af afhængigt af ens behov for inkassoservice. 

Læs meget mere om Collectia og deres inkassopriser på deres hjemmeside. 

Flere Nyheder