Poker online er god underholdning

22 oktober 2018 Tina Høy
Poker online er god underholdning

Vil du prøve et casinospil, hvor du spiller mod andre – og du helst skal bluffe? Læs mere om online poker på fun-games.dk

Nogle spiller poker på et højt niveau og kan måske lige frem leve af de gevinster, de får. Andre spiller bare for sjov, og det kan for eksempel være på nogle af de ”hyggeborde”, som ekspertspillerne ikke er lige så interesserede i.

Texas Hold’em er det mest populære

Texas Hold’em er en af de absolut mest spillede former for poker overhovedet. Hvert år er der tusindvis af mennesker, der deltager, når der bliver afholdt Verdensmesterskaber i Poker.

Omaha kan give sved på panden

Pokerspillet Omaha minder på nogle måder om Texas Hold’em, men selv garvede spillere inden for sidstnævnte spil vil kunne få sved på panden, når de spiller Omaha. I spillet får du fire kort på hånden, modsat to kort i Texas Hold’em. Derudover ligger der stadig fem åbne kort på bordet, som du skal bruge til at danne en god pokerhånd med.

En populær variant af Omaha er Omaha Hi/Lo. Her bliver puljen delt mellem den spiller, som har de bedste kort i forhold til de traditionelle pokerregler, og spilleren med den laveste hånd. 

7 Card Stud er en klassiker, du ikke må overse

Før Texas Hold’em kom på banen, var Stud-spillene meget populære. I 7 Card Stud får du tre kort på hånden og fire åbne kort, der ligger på bordet. Det er dine personlige kort, og du kan frit vælge, hvordan du vil skabe den bedste pokerhånd mellem dem. 7 Card Stud er i høj grad et spil, hvor du skal være god til at bluffe. 

Hvis du vil øve dig, før du bruger penge, kan du sagtens spille gratis. Der findes også forskellige forum, hvor du spiller mod andre om mindre beløb, det bliver også kaldt hyggeborde. 

Flere Nyheder