Rejs ud og lær nyt

25 november 2019 Simone B
Rejs ud og lær nyt

Vil du udvide din horisont?

Vil du forbedre dine engelskkundskaber, så du er bedre rustet til fremtiden i en globaliseret verden? Har du lyst til at imponere din omgangskreds med nogle franske gloser? Eller måske har du altid drømt om at kunne tale spansk? Uanset årsagen kan du på en sprogrejse kombinere sprogundervisningen med en rejse ud i verden samt en masse kulturelle input. På en sprogrejse kombineres et sprogkursus med et væld af aktiviteter og udflugter, hvor oplevelsen af landets særegne kultur vægtes højt. På din rejse vil du møde en masse nye mennesker fra forskellige dele af verden, og sammen skal I blive klogere på et fremmed sprog og en fremmed kultur. Der er allerede god grobund for nye venskaber, da I alle er i samme båd på sprogrejsen. Og mon ikke der også er meget andet, I har tilfælles?

Sprogrejser på destinationer i hele verden

Om du blot vil på en smuttur over grænsen for at udvikle dine tyske gloser, eller du vil tage den lange rejse til Australien og New Zealand, Asien eller måske Amerika, så findes der helt sikkert en perfekt løsning til dig. Hos Bundgaard Sprogrejser tilbyder de rejser til destinationer på alle klodens kontinenter, og byder dig både velkommen på korte eller lange rejser. Dermed kan du helt sikkert finde en rejse, der passer ind i dit liv og din kalender. Bundgaard Sprogrejser tilbyder forskellige rejser uanset din alder, og ønsker I at rejse som en familie, er der også rig mulighed for dette. Flere af sprogskolerne rundt omkring i verden modtager kursister helt ned til fire år gamle. Som kursist kan du selv vælge, hvor mange planlagte fritidsaktiviteter, du ønsker skal indgå på din rejse. Du kan nemlig både vælge kurser med fuldt program, et mindre program eller helt uden planlagte aktiviteter. 

Lyder det fristende at rejse ud og opleve noget helt nyt med en masse nye mennesker? Så kan du se meget mere til Bundgaard Sprogrejsers sprogkurser her. 

Flere Nyheder